150 g valeriana
150 g creveti
1 avocado
1 grepfruit
1 catel usturoi
peperoncino
ulei de masline, lamaie
sare, piper
150 g creveti
1 avocado
1 grepfruit
1 catel usturoi
peperoncino
ulei de masline, lamaie
sare, piper
Cantităţi necesare pentru 2 portii
Grad de dificultate : scazut
Timp de preparare : 10 min
Cost aproximativ : 30 lei
Se curata avocado-ul, se toaca in bucatele mici si se lasa deoparte.
Se curata grepfruit-ul, se portioneaza si se lasa deoparte.
Se aseaza pe farfurii un pat de valeriana si se lasa deoparte.
Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie, se adauga crevetii, usturoiul pisat, peperoncino, putina sare si se calesc pentru aproximativ 1 – 2 minute. Se dau crevetii deoparte.
Se aseaza peste valeriana crevetii, avocado si grepfruit-ul.
Se asezoneaza cu ulei de masline si lamaie, se adauga sare si piper si se serveste.
Poftă bună !