2 file-uri de macrou afumat
o pungă de baby spanac
4 cartofi noi
cimbru
parmezan,
ulei de măsline, lămâie,
sare, piper
Cantităţi necesare pentru 2 porţii
Grad de dificultate : scăzut
Timp de preparare : 35 min.
Cost aproximativ : 17 lei
Se curăţă cartofii de coajă, se taie cuburi şi se pun la fiert în apă cu sare.
Se lasă 15 minute, apoi se scot, se scurg şi se pun într-o tavă, pe hârtie de copt.
Se presară cimbru şi sare peste cartofi iar apoi se picură ulei deasupra.
Se lasă 15 minute cartofii la cuptor, la temperatură maximă şi apoi se scot.
În felul acesta, cartofii sunt pufoşi şi moi în interior şi crocanţi pe exterior.
Separat, în două farfurii adânci si foarte mari se pune un pat de baby spanac, se asează bucăţelele de macrou afumat si cartofii copti. Se asezonează cu ulei de măsline, sare, piper, iar deasupra se rade parmezan.
Poftă bună !