Cantităţi necesare pentru 2 porţii
Grad de dificultate : scăzut
Timp de preparare : 20 min
Cost aproximativ : 13 lei
100 g bulgur (grâu măcinat mare)
12 rosii cherry
2 legături de pătrunjel
1 legatură de mentă
1 legatură ceapă verde
ulei de măsline
zeamă de lămâie
sare, piper
Se fierbe 1 l apă, în care se adaugă bulgurul (se gaseste la Plafar, Naturalia, Mega Image, etc) şi se lasă 10 – 15 min. la înmuiat.
Bulgurul işi va dubla cantitate. Se strecoară de apă bulgurul.
Între timp se toacă roşiile cherry în cubuleţe micuţe, se toacă ceapa verde, pătrunjelul şi menta.
Se amesteca bulgurul cu rosiile cherry, ceapa, patrunjelul si menta.
Se stropeşte totul cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Se asezonează cu sare şi piper.
Poftă bună !