bruschete-rosii-busuioc

Bruschete cu rosii si busuioc

15 – 20 roşii cherry
3 căţei usturoi
câteva frunze de busuioc
ulei de măsline
2 chifle cu seminţe
sare

Cantităţi necesare pentru 2 porţii
Grad de dificultate : scăzut
Timp de preparare : 15 min.
Cost aproximativ : 5 lei
Se încinge cuptorul la temperatura maximă.
Se taie chiflele pe orizontală, se ung cu ulei de măsline şi se dau la cuptor, timp de 5 – 10 minute, până devin crocante şi capată o culoare aurie.
Între timp se toacă roşiile cherry în cubuleţe mici şi se pun într-un bol.
Se toacă frunzele de busuioc, se pisează 2 căţei de usturoi şi se adaugă peste roşiile tocate.
Se adaugă ulei de masline şi sare şi se amestecă.
Se scot chiflele de la cuptor, se taie un căţel de usturoi de-a lungul şi se freacă chiflele cu acesta.
Se pun chiflele pe o farfure, se adaugă peste ele amestecul de roşii şi se servesc.
Poftă bună !

Scrie comentariul tau