prepelita-sirop-agave-chimen-suc-portocale

Prepelite cu sirop de agave, chimen si suc de portocale

6 prepelite
2 linguri de ulei de masline
3 linguri de suc de portocale
2 linguri de sirop de agave
1 lingurita de usturoi pisat
1 lingura de chimen macinat
sare, piper

Cantitati necesare pentru : 6 portii
Grad de dificultate : scazut
Timp de preparare : 25 min
Cost aproximativ : 50 lei

Se incinge cuptorul la 260 g C. Se amesteca intr-un bol uleiul de masline cu sucul de portocale, siropul de agave, usturoiul pisat si chimenul macinat.

Separat se aseaza prepelitele cu pieptul in sus pe o tava de cuptor, se sareaza, se pipereaza si se unge cu jumatate din cantitatea de sos preparat mai devreme, iar restul de sos se lasa deoparte.

Se da la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute se scoate tava din cuptor, se unge cu restul de sos si se mai da 10 – 15 minute la cuptor.

Dupa 10 minute trebuie verificate prepelitele sa nu se arda.
Prepelitele se servesc imediat ce au fost scoase din cuptor.
Pofta buna!

Scrie comentariul tau