bd

Bodyology: Ageless Summit

FOTO 1

Sâmbãtã, 30 Martie 2019, am participat alãturi de alte 350 de doamne la cea de-a doua ediţie“Bodyology: Ageless Summit“, o conferinţã organizatã de Larisa Petrini la Sheraton Hotel.

Evenimentul a fost dedicat femeilor în jurul vârstei de 40 ani şi a avut ca şi prezentatori pe Larisa Petrini – Expert în Age Management, Dr. Nadia Gorduza – Medic Psihoterapeut, Dr. Raluca Hera – Medic Ginecologşi Dr. Mihaela Vidan Popa – Medic Dermatolog.

Prezentãrile susţinute s-au adresat provocãrilor ce ţin de partea fizicã, emoţionalã dar şi spiritualã a femeilor în jurul vârstei de 40 ani, având în vedere faptul cã odatã cu trecerea anilor au loc în viaţa femeilor schimbãri atât la nivel fiziologic, hormonal cât şi la nivel psihologic, emoţional. Practic, am primit informaţii utile şi necesare pe care orice femeie ar trebui sã le cunoascã, cu alte cuvinte tot ce ne-ar fi putut învaţa mamele noastre dacã ar fi ştiut.

FOTO 2

Subiectele discutate au atins un spectru larg de informaţii, de la principiide viaţã dupã care sã ne ghidãm, la tabu-uri şi subiecte nediscutate, despre care ne este fricã sau jenã sã vorbim, la dinamica relaţiilor de cuplu, la cum ne afecteazã stresul pe noi, pe partenerii noştri şi pecopii noştri, la ritualuri de conexiune în cuplu, la modificãrile fiziologice ce apar în zona genitalã şi dezechilibrele hormonale ce apar dupã 40 ani, la suplimente recomandate (Maca rules!), la tratamente cu hormoni sintetici ori bioidentici, la sfaturi pentru a avea o piele sanatoasã şi multe altele.

FOTO 3

Informaţiile au fost extrem de multe si extinse din partea fiecãruia dintre lectori şi nu aş putea sã le redau pe toate în acest context, însa dacã ar fi sã menţionez, foarte pe scurt, câteva idei punctuale cu care am rãmas în minte în urma conferinței din partea fiecãrui lector, acestea ar fi :

Larisa Petrini:
– studiile fãcute de universitãți de renume aratã cã dacăești o femeie : înaltã, slabã, blondã, care face sport și care se machiazã ești plãtitã mai bine;
– competiția cu alte persoane nu ne ajutã sa creștem, întrucât focusul nu este pe noi ci pe ceilalți. Ĩn schimb putem schimba gelozia/invidia în admiraţie, fiind în felul acesta inspirați sã atingem anumite obiective.

Dr. Nadia Gorduza:

– 90% din problemele de sãnãtate sunt datorate stresului;

– stresul persoanei cu care ești în relație îți impacteazã creierul ca și cum ai fi tu expus la stimul. Efectul stresului asupra creierului este reversibil la femei și ireversibil la bãrbați. Astfel încât atenție femei care sunteți stresate la serviciu, le cauzați efecte ireversibile soților voștri;

Dr. Raluca Hera:

– use it or lose it! Activitate sexualã regulatã înseamnã minim o datã pe sãptãmânã;

– tratamentele cu hormoni bioideintici pot fi personalizate pentru a avea efecte: profertilitate, de tratament în endometriozã şi anticoncepționale;

Dr. Mihaela Vidan Popa:

– a fi frumoasã înseamnã : a avea încredere în tine, a avea libertatea de a te bucura şi a avea forţa sã dãruieşti. “A fi frumoasã înseamnã a avea curajul de a fi tu însãţi.” (Peter Lindbergh)

– dincolo de tratamente ale pielii, non-invazive sau invazive, FIȚI FERICITE !

FOTO 4

Organizarea evenimentului a fost impecabilã, începand de la momentul înscrierii la eveniment, confirmarea promptã a înscrierii, pânã la respectarea orei de final a conferinţei şi parteneriatele cu branduri de renume.

Dincolo de informaţiile pe care le-am primit în cadrul conferinţei, am avut ocazia sã observ, sã ascult si sã învãţ de la aceşti antreprenori / profesionişti de succes, cu brand-uri şi concepte proprii pe care le-au dezvoltat de-a lungul timpului : Larisa Petrini cu brandul on-line Bodyology, Nadia Gorduzacu centrul de terapii personalizate şi consultanţã psihologicã ce funcţioneazã sub brand-ul ID Therapy, Raluca Hera cu conceptul de Age Management Genital & Estetica Genitala.

Scrie comentariul tau